Despre noi 2020-05-15T15:36:21+00:00

Baschet Club Gladiatorii

Jocul de Baschet este prețuit ca sport pentru bărbați și femei, pentru băieți și fete. Dezvoltă calități precum spiritul de echipă, înțelegerea, cooperarea și respectul pentru colegi. Pietrele sale de temelie sunt dintotdeauna placerea de a participa, curajul, îndemânarea ceruta de joc, iubirea pentru un joc de echipă care îmbogățește viețile tuturor celor implicați și prietenia trainică insuflata de interesul comun pentru joc.

    O camaraderie extraordinară se leagă înainte și după joc, tocmai datorită, și nu în ciuda, însușirilor atletice și solicitante fizic ale jocului de Baschet. Îndelunga traditie potrivit căreia jucatori din echipe adverse petrec împreună în afara Arenei și în diverse contexte sociale ramâne o caracteristica definitoraie a jocului de Baschet.

Despre baschet

Fii prietenos cu toti jucatorii, chiar si cu adversarii! Demonstrati demnitate. Cei din jur vor observa mai devreme sau mai tarziu calitatile tale de bun coechipier, poti fi sigur. Daca esti cu altii nepoliticos si insulti, tratarea lor proasta va determina pe viitor evitarea de a mai juca cu tin.

Atacul asigura victoria jocului, apararea cu multa eficienta castiga campionatele.

Ai grija de sanatatea ta! Manca cat mai multe fructe pentru ati lua energia necesara.

Somn suficient pentru a reanprospata corpul. Pentru aproape toti sportivi somnul , inseamna aproximativ 8 – 10 ore de dormit pe noapte. Corpul tau va lucra mult mai bine daca dormi suficient.

Cand te antrenezi pentru ati imbunatatii calitatile de bun baschebalist, aminteste-ti ca acesta este un sport de finete dar si unul de contact, in care veti avea nevoie de abilitati de driblare, de aruncare la cos, de aparare si de a face jocul mai usor pentru toata lumea, si anume, prin a pasa. Toate acestea vor trebui folosite cu 0 tehnica potrivita pentru a nu comite vreo greseala, sau pentru a reusi in baschet. Utilizand tehnici de baza si exersandu-le regulat vei reusi sa joci baschet de calitate.

Munca grea este cheia pentru a deveni un bun jucator de baschet. Motivatia ,de asemenea mentalitatea dreapta , vigilenta , atentia si gandirea pozitiva , cheia marilor succesuri.

Mananca sanatos si mananca mai mult. Atunci cand joci baschet arzi mai multe calorii; ramai sanatos doar cu conditia restaurarii rapide a energiei pierdute fara sa ajungi la sfarsitul zilei obosit si cu senzatie de greata.

Fii civilizat, nu tipa la colegii tai. Aroganta nu este niciodata placuta. Nu depasiti limita.

Invata cum sa interactionezi cu coechipierii, pentru a intelege semnalele, etc.

Echipa noastra

Nita Niculae Florin
Nita Niculae FlorinAntrenor
Chitanu Alexandra
Chitanu AlexandraAntrenor
Hortoglu Mehmet
Hortoglu MehmetAntrenor
Chelariu Mihaela
Chelariu MihaelaAntrenor

Parteneri/Sponsori